Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 3333g3571kcal770g0g50g0g
Currytahna punainen267g693kcal5.6g24.3g64g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1133g3825kcal136g0g419.3g0g
Aurajuusto267g907kcal53.3g0g77.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17991kcal1929.8g48.6g1221.2g0g
Valittu annoskoko5000g8996kcal964.9g24.3g610.6g0g
Annoskoko puolitettuna2500g4498kcal482.5g12.2g305.3g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996