Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%1713g1713kcal205.6g44.5g82.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi23g64kcal2.1g1.6g5.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2448g1469kcal36.7g318.2g2.4g22g
Keittojuurekset, Rainbow816g204kcal7.3g39.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6900kcal503.4g807g184.6g44g
Valittu annoskoko5000g3450kcal251.7g403.5g92.3g22g
Annoskoko puolitettuna2500g1725kcal125.9g201.8g46.2g11g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645