Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2096g442kcal25.2g71.3g4.2g44g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2096g4770kcal398.3g0g356.4g0g
Purjosipuli 210g48kcal3.8g5g0.4g4.4g
Lihaliemikuutio Maggi31g88kcal2.8g2.2g7.2g0g
Sipuli, tuore524g142kcal6.8g25.2g1g8.9g
Voi, 1 tl, 5 g42g306kcal0.4g0.4g33.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11592kcal874.6g208.2g805.4g114.6g
Valittu annoskoko5000g5796kcal437.3g104.1g402.7g57.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2898kcal218.7g52.1g201.4g28.7g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932