Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen2941g8294kcal320.6g1429.4g200g91.2g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1000g4000kcal55g44g400g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g1059g4098kcal158.8g31.8g370.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g32783kcal1068.8g3010.4g1941.2g182.4g
Valittu annoskoko5000g16392kcal534.4g1505.2g970.6g91.2g
Annoskoko puolitettuna2500g8196kcal267.2g752.6g485.3g45.6g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890