Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%2558g3555kcal485.9g0g179g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1055g1329kcal116g3.2g94.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,3799g520kcal87.9g33.6g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11164kcal1399g134.2g555.2g18.2g
Valittu annoskoko5000g5582kcal699.5g67.1g277.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2791kcal349.8g33.6g138.8g4.6g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701