Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1620g2252kcal307.8g0g113.4g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)1620g486kcal17.8g87.5g3.2g0g
Sipuli 324g98kcal4.1g15.6g0.6g5.5g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g1296g1270kcal27.2g181.5g48g0g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Basilika, tuore 42g11kcal1.3g0.4g0.3g0.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)16g16kcal1.2g2.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9701kcal718.8g575.6g493.2g13g
Valittu annoskoko5000g4851kcal359.4g287.8g246.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2425kcal179.7g143.9g123.3g3.3g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210