Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)115g31kcal1.5g5.5g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g19kcal1.5g3g0.1g0.4g
Risottoriisi (Risella), 60g808g2827kcal64.6g605.7g13.7g24.2g
Vesi2307g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g65g78kcal1.6g3.9g5.8g1g
Herkkusieni, tuore Pirkka462g115kcal11.5g13.8g0.9g0g
Ruokakerma 5%, Valio58g38kcal0.9g2.4g2.9g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1154g3000kcal346.1g23.1g173.1g0g
Mustapippuri, annos 1g2.3g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0g
Oliiviöljy 12g102kcal0g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12428kcal856g1316.6g416.6g55.2g
Valittu annoskoko5000g6214kcal428g658.3g208.3g27.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3107kcal214g329.2g104.2g13.8g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315