Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 932g934kcal23.7g3.5g89.3g16.7g
Pekoni, paistettu 678g3492kcal111.5g0g343.7g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti424g1186kcal14.4g23.7g114.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl848g2881kcal16.9g25.4g296.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g127g95kcal9.5g12.1g0.6g0g
Oliiviöljy 170g1499kcal0g0g169.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g127g928kcal1.3g1.3g101.7g0g
Kasvisliemi laimennettu 848g79kcal2.5g3.5g6.1g0.4g
Lihaliemi laimennettu 848g160kcal0g25.4g5.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22508kcal359.6g189.8g2254g34.6g
Valittu annoskoko5000g11254kcal179.8g94.9g1127g17.3g
Annoskoko puolitettuna2500g5627kcal89.9g47.5g563.5g8.7g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804