Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 763g2616kcal77.7g533.7g9.1g26.7g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2311g1063kcal73.9g110.9g34.7g0g
Kananmuna kuoreton 508g725kcal63.5g1.5g52.1g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä116g786kcal1.2g1.2g86.6g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1109g932kcal12.2g203g4.4g20g
Ruokosokeri185g753kcal0g184.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13749kcal457g2070g373.8g93.4g
Valittu annoskoko5000g6875kcal228.5g1035g186.9g46.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3437kcal114.3g517.5g93.5g23.4g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826