Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 568g1874kcal57.3g329.8g19.9g65.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1705g5849kcal173.7g1193.2g20.5g59.7g
Vesi2367g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g52g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 57g231kcal0g56.8g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 237g2094kcal0g0g236.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20093kcal462g3159.6g554.2g250g
Valittu annoskoko5000g10046kcal231g1579.8g277.1g125g
Annoskoko puolitettuna2500g5023kcal115.5g789.9g138.6g62.5g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098