Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g838g2933kcal150.8g494.3g32.7g50.3g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl1173g1361kcal255.7g0g37.5g0g
Pekoni (Dulano)524g1341kcal94.3g16.8g99.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g838g168kcal10.9g25.1g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)157g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Porkkana 126g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Selleri, annos 50g52g7.3kcal0.5g1.6g0g0g
Oliiviöljy 94g834kcal0g0g94.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 115g160kcal14.4g0.3g11.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1047g355kcal32g51.3g1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl21g151kcal0g0g16.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g15kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14812kcal1125.2g1212.6g591g113g
Valittu annoskoko5000g7406kcal562.6g606.3g295.5g56.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3703kcal281.3g303.2g147.8g28.3g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360