Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 585g1851kcal59.6g372.2g6.4g20.5g
Vesi4013g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 401g156kcal1.8g27.3g2g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4013kcal122.8g799g16.8g61.8g
Valittu annoskoko5000g2007kcal61.4g399.5g8.4g30.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1003kcal30.7g199.8g4.2g15.5g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967