Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2342g468kcal30.4g70.3g4.7g0g
Naudan sisäfilee2342g2858kcal491.9g0g93.7g0g
Oregano, kuivattu 12g36kcal1.3g2.5g1.2g5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g41g43kcal3.2g6.7g0.2g0.8g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 234g2071kcal0g0g234.2g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11141kcal1053.6g205.8g668g11.6g
Valittu annoskoko5000g5571kcal526.8g102.9g334g5.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2785kcal263.4g51.5g167g2.9g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144