Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1213g409kcal8.4g66.7g1.2g17g
Vesi3465g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 166g675kcal0g166.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g52g208kcal0g51.5g0g0g
Perunajauhot,rainbow104g337kcal0.1g84.2g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3257kcal17g737.2g2.6g37g
Valittu annoskoko5000g1628kcal8.5g368.6g1.3g18.5g
Annoskoko puolitettuna2500g814kcal4.3g184.3g0.7g9.3g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176928