Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g581g81kcal11g7g1.2g0g
Kananmuna, keitetty 958g1367kcal119.8g2.9g98.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro44g13kcal0.9g1.8g0.2g1.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2904g2200kcal54.3g447.7g5.8g29g
Punasipuli, kuorittu, 100g116g31kcal1.5g5.6g0.2g2g
Sinappi 93g122kcal4.1g13.1g5.6g1.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)44g8.7kcal0g2.8g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 261g2309kcal0g0g261.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12264kcal383.2g961.8g744.6g68g
Valittu annoskoko5000g6132kcal191.6g480.9g372.3g34g
Annoskoko puolitettuna2500g3066kcal95.8g240.5g186.2g17g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174