Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g2124g2549kcal361.1g34g104.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g838g628kcal46.1g100.5g4.2g0g
Hillosipulisäilyke 221g108kcal2.6g21g0.4g3.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g221g164kcal10g28.5g0.4g0g
Porkkana 411g134kcal2.5g22.8g0.8g10.5g
Lanttu 632g182kcal6.3g29.1g1.9g11.4g
Valkosipuli 95g103kcal7.5g15.5g0.6g2g
Sipuli (kuorittu)316g85kcal4.1g15.2g0.6g5.4g
Rypsiöljy 142g1258kcal0g0g142.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10421kcal880.4g533.2g510.4g65.6g
Valittu annoskoko5000g5211kcal440.2g266.6g255.2g32.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2605kcal220.1g133.3g127.6g16.4g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457