Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1191g215kcal6.7g29.8g4.8g8.3g
Dolmio Light Classico Bolognese850g315kcal10.2g66.3g0.9g6g
Jauheliha, sika-nauta 680g1506kcal119g0g115.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g850g935kcal19.6g34g85g0g
Maito, Kevyt1020g469kcal32.7g49g15.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g340g1225kcal95.2g6.8g91.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g233kcal6.9g47.6g0.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9797kcal580.6g467g628.4g33.4g
Valittu annoskoko5000g4899kcal290.3g233.5g314.2g16.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2449kcal145.2g116.8g157.1g8.4g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806