Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3989g960kcal72.2g87.8g12g91.8g
Valkosipuli 80g86kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sitruunamehu, laimentamaton332g70kcal1g5.3g0g0.3g
Seesamöljy, kylmäpuristettu100g898kcal0g0g99.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 299g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)200g285kcal7.8g17.4g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4598kcal174.6g247g265.4g187.6g
Valittu annoskoko5000g2299kcal87.3g123.5g132.7g93.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1149kcal43.7g61.8g66.4g46.9g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200