Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1724g12507kcal20.5g6.9g1401.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1552g13722kcal0g0g1551.7g0g
Vesi1724g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g52459kcal41g13.8g5906.8g0g
Valittu annoskoko5000g26229kcal20.5g6.9g2953.4g0g
Annoskoko puolitettuna2500g13115kcal10.3g3.5g1476.7g0g
Arvot/100g100g525kcal0.4g0.1g59.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025