Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3390g7506kcal593.2g0g576.3g0g
Kananmuna kuoreton 466g665kcal58.3g1.4g47.8g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka381g686kcal19.1g25.6g57.2g11.4g
Sipuli (kuorittu)763g206kcal9.9g36.6g1.5g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18127kcal1361g127.2g1365.6g48.8g
Valittu annoskoko5000g9064kcal680.5g63.6g682.8g24.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4532kcal340.3g31.8g341.4g12.2g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333