Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1236g223kcal6.9g30.9g4.9g8.7g
Peruna, vanha, kuorittu 618g471kcal11.6g95.8g1.2g6.2g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 43g383kcal0g0g43.3g0g
Tomaattimurska 1545g454kcal8.7g81.9g3.1g29.4g
Polar 15% juustoraaste (150g)309g803kcal95.8g0g46.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1236g2052kcal234.8g0g123.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8779kcal716g418.4g445g89g
Valittu annoskoko5000g4389kcal358g209.2g222.5g44.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2195kcal179g104.6g111.3g22.3g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200