Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1842g707kcal18.4g127.1g3.7g46.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha737g1223kcal140g0g73.7g0g
Sipuli 184g56kcal2.3g8.8g0.4g3.1g
Basilika, kuivattu 1.8g4.7kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.5g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 221g278kcal24.3g0.6g19.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen921g304kcal30.4g45.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 921g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 157g536kcal9.5g118.4g1.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6248kcal451.6g605g198.2g110g
Valittu annoskoko5000g3124kcal225.8g302.5g99.1g55g
Annoskoko puolitettuna2500g1562kcal112.9g151.3g49.6g27.5g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686