Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 3497g6410kcal664.3g0g419.6g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 18g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 157g1391kcal0g0g157.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)874g743kcal8.7g30.6g61.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g175g52kcal1.7g7g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Ruskea suuruste, Maizena105g399kcal1g96.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18085kcal1356g285g1278.8g6g
Valittu annoskoko5000g9042kcal678g142.5g639.4g3g
Annoskoko puolitettuna2500g4521kcal339g71.3g319.7g1.5g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.9g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912