Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g2591g4663kcal637.3g75.1g199.2g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1727g2073kcal48.4g88.1g172.7g6.9g
Sipuli (kuorittu)432g117kcal5.6g20.7g0.9g7.3g
Rypsiöljy 86g764kcal0g0g86.4g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g130g146kcal0.9g29.8g0.1g0g
Valkosipuli 35g37kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15600kcal1389.8g438.6g919g29.8g
Valittu annoskoko5000g7800kcal694.9g219.3g459.5g14.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3900kcal347.5g109.7g229.8g7.5g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117