Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2488g3135kcal273.7g7.5g223.9g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g77g293kcal1.1g72.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g723g4339kcal173.6g47.7g390.5g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g482g3520kcal4.8g4.8g385.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 482g1592kcal9.6g14.5g168.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g48g183kcal0.7g45.2g0g0g
Mantelilastu (A la meira)675g4050kcal162g44.6g364.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g34309kcal1253.6g491.4g3066.8g0.2g
Valittu annoskoko5000g17155kcal626.8g245.7g1533.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna2500g8577kcal313.4g122.9g766.7g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345