Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3752g901kcal45g127.6g7.5g78.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g47g216kcal0.2g0.2g23.9g0g
Siirappi 263g792kcal0.3g194.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha751g1246kcal142.6g0g75g0g
Sipuli 188g57kcal2.3g9g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6422kcal380.8g662.8g213.6g164g
Valittu annoskoko5000g3211kcal190.4g331.4g106.8g82g
Annoskoko puolitettuna2500g1606kcal95.2g165.7g53.4g41g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896