Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)3068g5031kcal766.9g27.6g202.5g0g
Kananmuna kuoreton 1125g1604kcal140.6g3.4g115.3g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g307g396kcal12.9g15.6g30.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton205g43kcal0.6g3.3g0g0.2g
Voi 143g1038kcal1.7g0.6g116.4g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)153g126kcal14.6g16.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16476kcal1874.6g134.8g929.8g0.4g
Valittu annoskoko5000g8238kcal937.3g67.4g464.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4119kcal468.7g33.7g232.5g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607