Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3183g796kcal41.4g133.7g6.4g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1273g3565kcal31.8g44.6g356.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 424g735kcal32.3g9.8g63.7g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g119g107kcal3.6g4.2g8.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10407kcal218.2g384.6g869.8g1.6g
Valittu annoskoko5000g5203kcal109.1g192.3g434.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2602kcal54.6g96.2g217.5g0.4g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112