Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g870g148kcal3.5g21.7g5.2g0g
Sipuli, paistettu 696g704kcal9g33.8g57g12g
Pekoni, paistettu 1217g6270kcal200.1g0g617.1g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g391g587kcal70.4g4.3g35.2g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1739g5741kcal34.8g52.2g608.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g87g635kcal0.9g0.9g69.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28169kcal637.4g225.8g2785.6g24.8g
Valittu annoskoko5000g14084kcal318.7g112.9g1392.8g12.4g
Annoskoko puolitettuna2500g7042kcal159.4g56.5g696.4g6.2g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776