Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2786g1180kcal273.3g11.1g2.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1811g2409kcal152.8g318.7g36.2g90.5g
Valkosipuli 56g60kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton209g44kcal0.6g3.3g0g0.2g
Persilja 28g7.6kcal0.4g0.3g0.1g2.2g
Rypsiöljy 98g862kcal0g0g97.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9126kcal863g685g273.8g188.2g
Valittu annoskoko5000g4563kcal431.5g342.5g136.9g94.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2282kcal215.8g171.3g68.5g47.1g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698