Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g915g4045kcal69.6g613.1g146.4g36.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)291g2097kcal0.3g0.3g232.9g0g
Liivatelehti, gelatiini50g174kcal42.7g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl624g374kcal23.7g31.2g15.6g0g
Maitorahka (Pirkka)2080g1373kcal249.6g83.2g6.2g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g125g499kcal0.6g107.3g6.2g0g
Vadelma 582g239kcal5.8g23.9g4.7g21.5g
Mustikka metsä- 333g147kcal1.7g21.3g2g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17895kcal788g1760.6g828g138.2g
Valittu annoskoko5000g8948kcal394g880.3g414g69.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4474kcal197g440.2g207g34.6g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475