Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g325g88kcal4.2g15.6g0.6g5.5g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g1755g1931kcal403.7g0g31.6g0g
Paprika, punainen556g143kcal5g25.6g2.2g11.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g585g146kcal7.6g24.6g1.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen702g140kcal4.2g26.7g2.1g9.8g
Herkkusieni säilyke 418g71kcal8.8g0.8g1.3g10g
Ruokaöljy keskiarvo 73g646kcal0g0g73.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P585g351kcal5.9g26.3g23.4g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7033kcal878.8g239.2g271g79.8g
Valittu annoskoko5000g3517kcal439.4g119.6g135.5g39.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1758kcal219.7g59.8g67.8g20g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855