Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g2725g1907kcal436g0g8.2g0g
Purjosipuli 681g156kcal12.3g16.3g1.4g14.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g307kcal0g0g34.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1362g817kcal16.3g38.1g68.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6.8g19kcal0.7g2.9g0.1g1.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro170g52kcal3.6g7.2g0.9g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6518kcal937.8g129g225.6g43g
Valittu annoskoko5000g3259kcal468.9g64.5g112.8g21.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1629kcal234.5g32.3g56.4g10.8g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968