Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2052g433kcal24.6g69.8g4.1g43.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1569g3571kcal298.2g0g266.8g0g
Vesi362g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 27g56kcal8g1.7g1.9g0.3g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g241g29kcal3.6g3.6g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g483g1642kcal9.7g14.5g173.8g0g
Kananmuna kuoreton 266g379kcal33.2g0.8g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12218kcal754.6g180.8g947.6g86.8g
Valittu annoskoko5000g6109kcal377.3g90.4g473.8g43.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3055kcal188.7g45.2g236.9g21.7g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513