Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3035g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g1214g473kcal8.5g109.3g0g31.6g
Sokeri 129g524kcal0g128.9g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g607g2319kcal91g455.2g18.2g49.8g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6631kcal199g1386.8g36.4g162.8g
Valittu annoskoko5000g3316kcal99.5g693.4g18.2g81.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1658kcal49.8g346.7g9.1g40.7g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970