TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)1089g3016kcal119.8g555.3g31.6g30.5g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)1742g4861kcal313.6g0g400.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g65g2kcal0g0.7g0.7g0g
Porkkana 235g77kcal1.5g13.1g0.5g6g
Sipuli (kuorittu)157g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g301g60kcal1.8g11.4g0.9g18g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%475g1092kcal137.7g11.9g57g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%871g1045kcal25.3g39.2g87.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g65g588kcal0g0g65.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21566kcal1203.4g1278.2g1288.2g114.4g
Valittu annoskoko5000g10783kcal601.7g639.1g644.1g57.2g
Annoskoko puolitettuna2500g5392kcal300.9g319.6g322.1g28.6g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945