Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g352g2110kcal73.9g23.2g189.9g0g
Soijajauhot, Soyolk264g1055kcal102.9g42.2g52.8g31.7g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1290g1844kcal161.2g3.9g132.8g0g
Leivinjauhe 117g206kcal6.1g44.3g0g0.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 106g712kcal28.4g7.3g61.2g13g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g938g1210kcal39.4g47.8g93.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)70g7kcal1.1g0g0.4g59.8g
Vehnälese 106g241kcal14g16.2g4.7g39.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1759g5276kcal404.5g0g404.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g25320kcal1663g369.8g1880.2g289.4g
Valittu annoskoko5000g12660kcal831.5g184.9g940.1g144.7g
Annoskoko puolitettuna2500g6330kcal415.8g92.5g470.1g72.4g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035