Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 300g1155kcal115.7g139.1g6.9g30.6g
Kaali, valkokaali1395g294kcal16.7g47.4g2.8g29.3g
Sipuli (käsittelemätön)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g279g78kcal1.7g16.6g0.6g7g
Vesi2575g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3299kcal280g449.4g22.4g149.2g
Valittu annoskoko5000g1649kcal140g224.7g11.2g74.6g
Annoskoko puolitettuna2500g825kcal70g112.4g5.6g37.3g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437