Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 130g1154kcal0g0g130.4g0g
Kesäkurpitsa1522g259kcal6.1g38g9.1g10.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2609g530kcal15.7g99.1g7.8g36.5g
Aurajuusto739g2513kcal147.8g0g214.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8910kcal339.2g274.2g723.2g94.4g
Valittu annoskoko5000g4455kcal169.6g137.1g361.6g47.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2227kcal84.8g68.6g180.8g23.6g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569