Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)477g129kcal6.2g22.9g1g8.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2863g4752kcal543.9g0g286.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 954g1262kcal25.1g30.5g114.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu324g409kcal35.7g1g29.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka143g117kcal4.9g27.2g1.4g1.4g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.1g0.8g6.3g
Kaurahiutale 191g714kcal27.7g108.8g13.9g19.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14900kcal1292.2g399g894.2g69.8g
Valittu annoskoko5000g7450kcal646.1g199.5g447.1g34.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3725kcal323.1g99.8g223.6g17.5g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897