Rijkardon toinen jauheliha kastike

1. Pilko tomaatit ja poisto niiden sisällys.

2. Lisää tomaattejen joukkoon oliiviöljyä 10g.
3. Mausta oman maun mukaan (esim.

pizzamauste, basiliga, oreganoa, valkosipulijauhetta)

4. Mittaa vettä n. 5 dl ja lisää siihen heti kylmiltään n. 3 rkl vehnäjauhoja ja sekoita hyvin (ettei tule ylläreitä tai paakkuja)

5. Jauheliha pannulle ja lihan maustamiseen jauhelihamaustetta.

6. Kun jauheliha on paistunut lisää vesi/vehnäjauho sekoitus sekoita hyvin ja kun on hyvin sekoitettu lisää jos tarve vaatii niin lihaliemikuutio.

syö ja nauti!

sipulia voi myös paistaa ja mutta, kun tein tämän niin ei ollut juuri sipulia damn me! näillä mennään!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1150 grammaa

Rijkardo666
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1739g2957kcal347.8g0g173.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1087g652kcal10.9g48.9g43.5g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)2174g870kcal23.9g156.5g10.9g30.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8957kcal765.2g410.8g456.6g60.8g
Valittu annoskoko5000g4478kcal382.6g205.4g228.3g30.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2239kcal191.3g102.7g114.2g15.2g
Arvot/100g100g90kcal7.7g4.1g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230227