Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 527g3823kcal6.3g2.1g428.4g0g
Sokeri 358g1455kcal0g358g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl55g71kcal7.2g0.2g4.5g0g
Leivinjauhe 21g37kcal1.1g8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 822g2821kcal83.8g575.5g9.9g28.8g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g991g495kcal9.9g118.9g9.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl422g1433kcal8.4g12.6g147.6g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1054g685kcal115.9g44.3g3.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 169g108kcal5.4g8.1g5.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore8.4g2.1kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl464g603kcal60.8g1.4g38.5g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 68g256kcal3.8g56.6g0.9g1.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g42g169kcal0g41.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23916kcal605.2g2456.4g1297.6g60.4g
Valittu annoskoko5000g11958kcal302.6g1228.2g648.8g30.2g
Annoskoko puolitettuna2500g5979kcal151.3g614.1g324.4g15.1g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508