Mahnun kanakeitto

1. Paista kanat öljyssä kattilan pohjalla.

2. Lisää vesi ja kanaliemikuutiot.

3. Kun vesi on alkamassa kiehua, lisää perunasipulisekoitus.

Anna lämmetä ja lisää sulatejuusto.

4. Kun juusto on sulanut, ruoka on valmista.

Itse annan keiton porista ~40 minuuttia, jolloin perunat ja sipulit hajoavat keittoon ja keitto on pehmeätä.

Mausta mielesi mukaan timjamilla, kurkumalla ja curryllä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3630 grammaa

Kukkoruusti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria1102g1587kcal176.3g27.5g81.5g0g
Vesi1928g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)28g72kcal3.6g3.3g5g0.1g
Apetit peruna-sipuli-sekoitus 500 g1377g937kcal22g205.2g1.4g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g551g882kcal99.2g0g55.1g0g
Oliiviöljy 14g122kcal0g0g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7197kcal602.2g472g313.6g0.2g
Valittu annoskoko5000g3598kcal301.1g236g156.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1799kcal150.6g118g78.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6g4.7g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232984