Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1220g122kcal7.3g20.6g1.2g8.5g
Tomaatti 1524g347kcal8.5g52.6g4.6g21.3g
Paprika keltainen 1037g312kcal9.7g52.9g2.1g20.7g
Fetajuusto Apetina 8 %610g915kcal97.6g0g48.8g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g610g1616kcal170.7g0g103.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6624kcal587.6g252.2g320.8g101g
Valittu annoskoko5000g3312kcal293.8g126.1g160.4g50.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1656kcal146.9g63.1g80.2g25.3g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720