Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1124g3856kcal114.5g786.7g13.5g39.3g
Vesi692g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g173g1556kcal0g0g172.9g0g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.1g0g0.2g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 1383g1959kcal316.3g0g76.2g0g
Sipuli, paistettu 173g175kcal2.2g8.4g14.2g3g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Herkkusieni säilyke 346g59kcal7.3g0.7g1g8.3g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g692g2490kcal193.6g13.1g179.8g0g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.7g0.4g1.5g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix346g173kcal5.2g34.6g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20737kcal1287g1723.6g919.8g105.8g
Valittu annoskoko5000g10368kcal643.5g861.8g459.9g52.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5184kcal321.8g430.9g230g26.5g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921