Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1142g3661kcal305.8g0g273.4g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1428g4997kcal182.8g995.1g27.1g45.7g
Sipuli (kuorittu)314g85kcal4.1g15.1g0.6g5.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1428g471kcal47.1g70g0g0g
Kananmuna kuoreton 628g896kcal78.5g1.9g64.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos29g206kcal0.1g0.1g22.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi31g88kcal2.8g2.2g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20807kcal1242.4g2168.8g791g102g
Valittu annoskoko5000g10404kcal621.2g1084.4g395.5g51g
Annoskoko puolitettuna2500g5202kcal310.6g542.2g197.8g25.5g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518