Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2478g3534kcal309.7g7.4g253.9g0g
Smetana, Valio, hyla451g1757kcal9g11.3g189.2g0g
Sipuli (kuorittu)901g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g901g2108kcal101.8g4.5g198.2g0g
Oliiviöljy 270g2390kcal0g0g270.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20065kcal864.4g132.8g1826.8g30.6g
Valittu annoskoko5000g10032kcal432.2g66.4g913.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna2500g5016kcal216.1g33.2g456.7g7.7g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392