Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1376g331kcal24.9g30.3g4.1g31.6g
Parsakaali brokkoli 1376g482kcal63.5g26.8g4.1g34.4g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton1100g1188kcal248.7g0g19.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 550g953kcal41.8g12.7g82.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl550g1871kcal11g14.9g198.1g0g
Oliiviöljy 39g341kcal0g0g38.5g0g
Oliiviöljy 10g85kcal0g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10502kcal779.8g169.4g713.4g132g
Valittu annoskoko5000g5251kcal389.9g84.7g356.7g66g
Annoskoko puolitettuna2500g2625kcal195g42.4g178.4g33g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315