Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3126g660kcal37.5g106.3g6.3g65.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1251g2845kcal237.6g0g212.6g0g
Voi 29g212kcal0.3g0.1g23.7g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)52g52kcal3.9g8.9g0.3g1.1g
Vesi521g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7537kcal558.6g230.6g485.8g133.6g
Valittu annoskoko5000g3769kcal279.3g115.3g242.9g66.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1884kcal139.7g57.7g121.5g33.4g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858