Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 783g137kcal14.3g3.1g3.9g14.9g
Chili paprika punainen282g113kcal5.6g25.4g0g0g
Maissi jyvät 620g891kcal17.4g158.6g14.9g22.9g
Fetajuusto, Milbona313g876kcal62.6g1.6g68.9g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g939g712kcal49.8g163.4g3.8g42.3g
Kana 939g1769kcal190.1g0g112.7g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g626g188kcal12.5g43.8g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 19g100kcal0.1g0.1g11.3g0g
Chilikastike, Felix470g470kcal9.4g98.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10532kcal725.4g992.8g433g160.6g
Valittu annoskoko5000g5266kcal362.7g496.4g216.5g80.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2633kcal181.4g248.2g108.3g40.2g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361